November 28, 2007

Regn...

Regnet vräker ned utanför fönstret och långtradarna ute på leden drar upp stora moln av vatten då de drar fram. Sitter i min mysiga lilla vrå och försöker sammanställa vikter på all utrustning vi offererar till Tyskland. Har också fått ansvaret för att samla ihop uppgifter och småprylar som en kollega skall ta med sig ned till Kina på lördag morgon. Eventuellt får vi jaga iväg och köpa en remskiva och en gäng remmar i morgon. Kul om han skall ta det med sig på flyget, men våra automationsingenjörer brukar släpa på värre saker. Senast fastnade ju en av våra ingenjörer i tullen i Miami med en resväska full med PLC:er för inte så längesedan. Mycket spännande.

Dagen har varit lite lätt förvirrad. Mycket som varit i gungning. Mina kollegor hade krismöte med vår speditör idag, den nya kontaktpersonen har haft lite problem att samarbeta uppenbarligen, och skällt ut Sofie, som är en extremt snäll och ödmjuk person, som hjälper allt och alla som behöver hjälp. Hon hade vid några tillfällen lite vänligt påpekat att han gjort en del fel, och då särskilt inte följt instruktionerna för hur saker skall skickas till landet i väster. Och dit kommer sakerna knappt rätt ens om allt är gjort rätt med papper och formalia. Får hoppas det blir bättre så smånnigom.

Nu sitter jag här och koordinerar än mer saker som skall samlas inför att dom åker till Kina. Det kan helt klart bli en del flängande i morgon. Men det är i alla fall något att sysselsätta sig med. Så går kanske dagarna och veckorna lite fortare.

Jag skall också passa på och skicka ett "Krya på er!" till de av er som är förkylda och/eller har feber. Det verkar vara en liten hög som åkt på det nu.

Lev väl!

No comments: