October 1, 2007

Efterdyningar efter Bok&Biblioteksmässan

Den är slut nu, som alla väl vet. Var inte där så himla mycket i helgen, en del på söndagen. Det var dock inte så mycket roligare då, även om det känns som att trycket var lite lättare. Hjälpte Tove&Anders att packa ihop och transportera bort deras grejer. Det gick lättare än man vågat hoppas, även om det var en riktig tjurrusning när alla småutställare ville komma ut så fort som möjligt.
Idag var det åter jobb, mer datalistor att sammanställa och fler blir det i morgon. Mycket som helst skall vara klart igår. En ljuspunkt var väl att det kinesiska varvet för ett helt annat projekt jag jobbat på idag plötsligt sade att dom skulle skicka kontraktsförslag, efter att i flera dagar gnällt högljutt om att vi var långt över deras "target price". Detta kan bli en mycket spännande höst.
Vi tog en långt promenad på lunchen idag också och vädrets makter höll sig i schack, så det blev tillsist riktigt trevligt. Det är väldigt skönt att ha kommit igång med att promenera nu igen, och sällskapet är trevligt. Enligt väderleksrapporten skall det vara klart resten av veckan, så det är väldigt lovande det med.

No comments: